30 december


29 december


Fix you i bilen. Fix you på pizzerian. Fix you på intersport. Fix you i sängen. Fix you på ica. Fix you på bussen. Fix you i vimlet. Och varje gång, varenda jävla gång står jag alldeles tom med gåshud över hela kroppen när gitarrerna börjar öka och det blir övermäktigt. Varje gång, vart jag än är. Och jag tänker tillbaka på den kvällen. Det var verkligen den bästa i mitt liv.

29 december


Fan vilken fin måndag. LINDA.

Inväntar nu finbesök direkt från krogen

27 december


Mysmorgon. Sen satt jag i en bil och skrattade med Linn

26 december


Från en hysterisk och överfull affär till en annan. Och jag hittade riktigt fina grejer för stört billiga priser. Tjohejjj.

Längtar ihjäl mig till nyår


En statusuppdatering på facebook fick mig att bli så jävla glad. konstigt.

"drömde att han åkte runt på landsvägar, med sol och fint väder, på en kontorsstol."
Mimmo sare

24 december


23 december


two weeks ago and recent activities


lite så
luciabilderna har linn tagit

Det är när jag mår bra som jag aldrig uppdaterar här

och idag är det den 14 december. och jag lever, men det är knappt på något sätt. ibland känns det bra samtidigt som allt känns åt helvete. är ganska rädd för den ovissa framtiden just i detta tillfälle.

och jag sänder kramar till alla hjärtekrossade där ute och önskar att jag och någon mer kunde flyga ut och rädda alla ensamma förlorade själar. det vore en fin julklapp.

lucia var så underbart. vi är fina. och jag går världens bästa linje.

som sagt så uppdaterar jag inte när jag mår bra. för jag vill få ut alla känslor i ord och allt som händer just nu. men det kan jag inte. och jag vill inte att alla ska uppfatta fel och få en sne bild av det hela. det vore en skam. därför lämnar jag allt det osagt. men som sagt


förra veckan var ett rosenrött skimmer av lycka





måndag december 7

Skolan var så otroligt fin idag. Var kvar till klockan sex. Satt i musiksalen med Lydia och spelade piano, drack julmust och band kransar som ska pryda våra huvuden under lucia. Och innan det hade vi mer eller mindre kör i tre timmar. Några band lite kransar, drack lite julmust och åt lite mackor. Lucia. Jul. Pussar. Ja ni, ibland så är det bara bra helt enkelt.

Fast vad som inte riktigt är bra är att mitt photoshop har gått ut. Ska be broder fixa det igen. Wie

lördag december 5


11 december 18:00 eller 20:00 i nicolaikyrkan be there käre nyköpingsbor

fredag december 4


torsdag december 3


tisdag december 2


Leaving port


Helgen


RSS 2.0