DET FANNS EN TID DÅ JAG INTE ENS VISSTE VAD DU HETTE

Från en dag till en annan har hela livet förändrats. Jag låg i min säng och skrek nyss men det kom inget ljud. 

HEJDÅ

APRILBEN OCH NÅGON SLAGS TISDAG



Min hjärna är inte med mig.

Känns skönt att dagarna fyllda med sol och värme inte är långt borta så att man kan sola bort blekheter och annat överflödigt. Fint!


SÖNDAG

Har hört att våren ska komma på riktigt i veckan med 20 grader och solsken. Förstår inte riktigt hur jag överlevde den evighetslånga vintern som då såg ut att aldrig ta slut. Nu väntar jag bara på att shortsperioden intar stan och man kan börja leva på riktigt.

Inatt drömde jag att jag var på en båt och tog såna bilder jag vill kunna ta.
Sedan blev jag instängd i ett hus där en hel familj våldtog mig. Normalt.


JAG HAR SETT MOLN FRÅN BÅDA SIDOR NU


Vi är lata. Skulle lagat en finmiddag men det blev spaghetti med burkköttfärssås.
Idag gick vi i alla fall ner på stan. Jag köpte en rutig skjorta för trettio kronor och har utslag på benen som jocke är rädd för.

Nu ska jag grilla med fina människor i kvällssolen. Haj

16:30


Gymnasiemässa med fint folk, idrottsprov, prickikorvmackor (måste vara skogaholmslimpa annars kan det dö), cykla i ösregn, blockljus och jocke. Där har ni mina senaste dagar och de har varit himla fina.

I helgen bor jag själv, det ska bli awesome.

+ + + +



Tiden går. Jesus Christ Superstar närmar sig. Det är vår och festligheter mest hela tiden.

LET'S GO


ÖMÄNDA



Solen sken och regnet föll. Vi fikade och strosade runt på stan.

 


WEHEARTIT

 


HEY HEY HELLO HEY


Som världens finaste människa uttryckte sig; de finaste stunderna sker nu.

Ikväll; förtäring av alkohol och vistas bland underbara själar. Ses i dimman people

SATURDAY NIGHT AND SO ON


Åt hemgjord pizza, läste dåliga tal för varandra och färtärde alkohol med folk.

Vaknade med solen igår morse och tog mig med nöd och näppe upp till en tidig buss till Jocke. Aldrig förut har det varit så skönt att fly stan.


LÖÖÖRDAG


Som min facebookstatus säger; Our own sweet little polack ska firas rejält ikväll och nu ska jag kämpa röven av mig för ett fotojobb, YO!


.



22/11/08
Jag ser dig första gången.
05/12/08 Dina ord träffar mig första gången. Jag minns dom. Det var mörkt och kallt och du skrek "hääär är vii!" och du hade en smirnoff ice i handen.
07/12/08 Du kommenterar min bilddagbok.
31/12/08 Jag nuddade dig för första gången.
03/01/09 Jag kommenterar din bilddagbok. Jag skrev "Jaa gott nytt år :D" Du svarar "Jaa Detsamma :D men jaa så träffade dig i hamnen :D"
04/01/09 Vi pratar på msn första gången. Vi pratar om pulkaåkning. Halva natten gick.
05/01/09 Vi pratar på msn halva natten.
06/01/09 Vi pratar på msn halva natten.
07/01/09 Vi pratar på msn halva natten.
Dagarna går och vi pratar varje kväll.
20/01/09 Jag ser dig nere i backen. Det första jag säger är "veeeet du eller?! jag sumpade nyss en chans att spela med robert wells" Det var rätt så stelt. Du skickade ett sms efteråt.
Vi smsar ibland. Du har inte comviq så det blev rätt så dyrt minns jag.
27/01/09 Tisdagar börjar plötsligt få sig en mening.
29/01/09 SkolDM i innebandy. I Gnesta. I din stad. Jag kliver av bussen på stationen och tänker att här går du varje dag. Undrar var du bor någonstans.
03/02/09 Äntligen tisdag igen. Jag spelar piano. Jag är påväg ner för backen. Du ska spela trummor. Vi tar sällskap upp igen. Sen går jag hem.
10/02/09 Äntligen tisdag igen. Jag spelar piano. jag är påväg ner för backen. Du ska spela trummor. Vi tar sällskap upp igen. Sen går jag hem. Tänker, att det här är den snyggaste människan på den här jorden. Men det säger jag aldrig. För vi var aldrig såna.
11/02/09 Vi pratar som vanligt på msn i flera timmar om saker. Om allt. Jag tänker att jag känner på något sätt inte den här människan ändå. Du kom ändå att betyda något för mig. Men jag kom aldrig underfund med på vilket sätt. Du är fin.
13/02/09 Jag sitter i min bästa väns soffa. Du skriver "Sitter med ett gäng vänner och dricker öl och spelar fan fan fan och sjunger jättehögt. Och så kom jag att tänka på dig. Vad gör du?"

En dag i februari. Snön håller på att smälta. Jag smsar med dig. Du sitter på tonborgen och har inställd lektion. Jag har matte. Min lärare märker inte att jag går. Du spelar You can't say no to me med Tiger Lou på gitarren och när vi pratar flyter allt bara på. Jag har knut i håret. Du säger att det är en fin knut. När du går får jag en kram.
24/02/09 Äntligen tisdag igen. Jag spelar piano. Jag är påväg ner för backen. Du ska spela trummor. Vi tar sällskap upp igen. Sen går jag inte hem. Jag väntar tills din lektion är slut. Du är glad för det. Vi börjar gå till din buss. Du svänger vänster och tänker gå den långa vägen för du vet inte om att det finns en kortare väg. Så jag visar dig den nya vägen. Det blir vår väg. Vi går den varje tisdag från och med nu. Efter din trummlektion, påväg till din buss.

Jag tror jag tyckte om dig. Men erkände det aldrig för mig själv. Du tyckte nog inte om mig i alla fall. Men vi var fina. Fina vänner och även fast vi aldrig kände varandra på djupet så hjälpte du mig med saker du inte har en aning om.
29/04/09 Onsdag. Jag skriver i min blogg: "Älskade vän. Älskade fina vän, som inte har en aning om hur mycket han faktiskt betyder men.. Fina vän." För jag minns den dagen. Och det var sant.

Maj kommer.
Något händer.
Vi pratar inte lika ofta. Jag inser att jag saknar dig.
Jag skriver. Du låter bli att svara.
Jag funderar över vilket sätt jag saknar dig på. Kommer aldrig fram till något rimligt.
Och du finns inte kvar.

05/06/09 Musikal. Culturum. Du sitter på scenkanten i trasiga jeans och en stor ful jacka. Det är en fin låt som jag aldrig hört förut. Jag tittar på dig när du sjunger. Det rasar. Jag sitter i mörkret och trycker tillbaka tårar. Bannar mig själv. Jag kommer hem och ställer mig i spegeln. Tittar. Förstår fortfarande inte vad det är jag saknar. Börjar sen gråta.
12/06/09 Ett vimmel av studenter och glada människor. Jag går själv. Det regnar. Jag ser dig. Du ser mig. Inget mer.
24/06/09 Vi åker till Peace&Love och lever på alkohol, människor, sol, konserter i solnedgången och fest inpå småtimmarna. Jag älskar mina vänner mer än något annat.


26/06/09 Jag och min älskade vän var fulla. Vi dansade i ett enormt publikhav framför Lars Winnerbäck. Vi stannar upp en stund. Hon tar ett kort över publikhavet. För en sekund tror jag mig skymta dig där framme i publikhavet. Nej. Jag är full. Det där är inte han ser du väl säger jag till mitt fulla jag. Vi hamnar längre fram i publikhavet. Hugger i sten. Halsen värker, kroppen värker, alkoholen värker och vi är världens lyckligaste utan några bekymmer. Och så. Där. Där. Står du. Du står där ensam och tittar. Du har din vita keps på dig och ditt ansikte har blivit mycket brunare sen dagen jag såg dig senast. Jag blir som nykter. Slutar dansa. Slutar skratta. Står bara där som ett stirrande fån och innanför pannbenet pågår precis ingenting. Fast egentligen alltför mycket.

Helt plötsligt står jag i din famn.

Den dagen förändrades det. Du blev mer än bara min vän och vi höll ihop festivalen ut.

Tiden går. Vi ses nästan aldrig. Det blir höst. Man får reda på saker man egentligen inte vill höra. Jag börjar på samma skola som du. Jag blir krossad. Klarar mig ändå rätt så bra tack vare underbara vänner.

Du kommer tillbaka. Tiden går. Du försvinner inte. Du stannar.
Vi hittar något.
Vi hittar ett vi.

22/11/08 Jag ser dig första gången.
09/04/10 Du betyder världen för mig.

THURSDAY NIGHT/ LET'S PARTY OUR ASSES OFF


Fina Lindsay är här och vi ska trycka i oss tacos och invänta en onykter och fin natt i sjösas mörka skogar. Cykla is the grej.

SWEETHEART


I'M OFF


(kikade in på min bloglovin nyss, puss på mina nya följare!)

THIS PARALYSIS


Tanken med den här dagen var att jag och Klara skulle fixa vår gamla blåa tandemcykel. Tanken ändrades och efter fyra timmars slit orkade vi inte mer och cykeln ser nu ut som en skrothög.

Idag önskar jag att solen kunde skina och hoppas på en fika med Linn som är hemkommen från götet.

/ / /


+ + + +


WHERE THE FUCK DID THE DAY GO


Om jag varit en sån där idagharjaggjortdethär-blogg så skulle det idag stå: jag minns inte.

SEE IT'S MONDAY


Typ ingenting händer. Förutom att det har snöat här igen. Jag orkar inte det.

DU YOU TÚ


SATURDAY SUN


VÅR ÅR R


Min fina och jag gick ner till en tom stad. Han köpte ett par röda byxor. Jag köpte en röd väska. Sen satt vi på en trappa i solen.

Jag gick och träffade mina bästa uppe på berget. Vi såg en motorcykel och små moppepojkar och konstaterade att nu är det fan vår på riktigt och solen har äntligen vunnit över snön. So damn good that I just wanna dance

FRIDAY SURELY WAS A GOOD DAY


RSS 2.0