2


Idag vaknade jag tidigt. För tidigt. Hatjobbade. Åkte hem, sov. Sen har jag bara spenderat hela dagen i min säng med sex and the cityboxen. Värdelöst men skönt.

1

-aa fast de beror ju på när ja åker in bara : )
 
-typ halv fem imorgon bitti -.- nej men jaaa kolla bussar

-men ja kan bussar i huvet : )
 
-okej, tell me då haha
 
-åå jusste
hihi
emh halv 1
eller vafan
så bra kuunde ja inte bussarna


Jävligt mycket hej

Hade inte hjärta att göra en ny blogg. Jag gjorde en, laddade upp lite inlägg. Det kändes bara läskigt och fel. Samtidigt hatar jag nästa denna. Vill mest ha den som ett minne bara. Aja. Här är i alla fall Klara.
Förresten så är det lov. Fantastiskt är vad det är. Fast jag har inte gjort speciellt mycket. Festa känns väldigt långt bort fast på fredag slår vi klackarna i taket och jag ska vara en full pumpa. På lördag ska jag bara vara full och då fyller Paulina år. Det säger väldigt mycket, att det kommer bli en bra slutspurt på lovet. Annars har jag mest legat och pussats, tittat på filmer, hostat ihjäl, haft sex and the citymaraton med finfina vänner och ätit onyttigt. Hejhejhejdå

You're the only one who holds my hair back when I'm drunk and get sick

Jadå, jag ska uppdatera. Om det blir på den här bloggen eller en ny märks väl. Allt är så bra och fint för tillfället så jag är ganska tom på ord. Tom på ett fint sätt. Jag har även ingen inspiration till bilder och motivationen är inte speciellt hög den heller just för stunden men snartsnart, när jag kommer på ett bra namn till ny blogg så bär det av hejjdådåådå
ja.hej så länge.

1153


And one day we will die and our ashes will fly from an airplane over the sea


I'm looking for a sign, my spirit is fadin'



En gång var vi i Stockholm


Och nu sitter vi här, lärarlösa så hälften sitter och tar hand om sina jäkla fiskar på facebook och det utbryter en smärre hysteri när de ser att andras fiskar håller på att dö. 

Andra redigerar. Jag är en av de andra. Vi sjunger även Totaly clips of the heart, headbangar och fiskskötarna läser upp vad deras fiskar heter. Vanliga namn är Snurre, Bubblis, Fiafisk, Angel, Gummzi, fishyboy, Fishy_09, Bitch, Fish and Chips, Gumman, Gubben. Skulle någon filma oss nu skulle det bli en otroligt exeptionell, magnifik, förträfflig och rolig film. Fan vad vi får mycket gjort då.

Nä nu ska jag ta mig i da krage och skriva lite bildtexter på engelska till bilder på Linda. Inte så ansträngande med närmare eftertanke.

17:00





 


monday evening


Jag rasar. Och det regnar ute.


Saturday noon


(hål i strumpbyxan i know)

Keeping my head down to see what it feels like


bild från min födelsedag.

Lyssnar på lovers in japan. Tänker inte så mycket.

Idag är jag arg. Och inte utan anledning. Det gör ont ont och för tillfället vet jag inte vart jag ska ta vägen eller vem i denna värld jag vill prata med. Tror jag stänger av nu. Ja, det gör jag.

Nu är det nog med text, nog med idiotiska människor som inte fattar när dom sårar, nog med folk för ett tag. För fan vad jag har fått nog.

hejdå

Torsdag eftermiddag


Vi fikade, blev mätta, pratade. Om saker. Saker som egentligen är oviktiga men som i slutändan är ganska viktiga.

Mamma ringde. Vi åt McDonald's på en åker. De va mysigt och ovanligt. Det började regna och vi åkte hem.
Fick ett sms. Ett sms som bara innehöll några få få ord men som kändes. Fan vad det kändes. På ett sånt där bra sätt, ett sånt sätt så att man ligger och ler fånigt för sig själv trots att man redan läst det oräkneliga gånger.

Kanske finns det lite hopp i de människor man tror det aldrig finns något alls i ibland. Fint.

It was a bomb and we almost blew up


finfinliten del av klassen.

Det känns bra. Allting känns väldigt bra. Det är ju bra att det känns bra. Jättebra. Bra då va de sagt. Bra.

Draft: Okt. 9, 2009


#Black white


Okej förut var jag lite smått förälskad i svartvita bilder och gjorde alla mina bilder svartvita i photoshop. Numera tycker jag mest att det är fusk. När man inte riktigt vet hur man ska fixa färgerna så är det så lätt att bara trycka på "svartvitt" ikonen och så vipps blev ju bilden lite finig. Jaja

ME09


Sitter och har det ämnet jag älskar mest och det enda ämnet jag INTE ligger efter i av de få vi har. Foto A. Är klar med uppgifterna vi skulle göra redan så jag passade på att göra en header. Blev sådär men färgglad och härlig blev den ju i alla fall.

Till lunch ska vi äta kebab för Linda behöver ta en gestaltande bild när jag äter oooojdå viiiillken ootuuuuurrr... Och nyss trillade Silan och Thilda förbi här på folkan och bjöd på godis och cheeseballs. Gottgott

Swallowed in the sea


På matten idag pratade den persiska vikarien i exakt en timme om hur man skrev ett bråktal. Jag satt mest och lyssnade på barcelona, stirrade tomt ut genom fönstret och hoppades att någon fin skulle gå förbi där utanför i morgonsolen. Det hände inte.

07/10/09


För tillfället gör jag inte så mycket. Njuter av att solen fortfarande lever, äter choklad och löser världsproblem typ

The truth is.. I miss you



- Nej men oj vad du låter krasslig gumman
- Jaaa det är ju helt tjockt i näsan o halsen. Fast idag hostade jag upp värsta äckliga slemklumpen så nu börjar hostan gå över.
- Eh usch.. Men vad bra!
- ..
- ..
- ..........
- Det finns en ny kall cola på balkongen och jag köpte nyss choklad o glass.


För övrigt så fick vi ny mattevikarie igår igen. Denne pratade persiska. Ja och svenska också såklart fattar ni väl. Men han blandade lite så det var lite oförståeligt. Han pratade i cirka tjugo minuter om var siffran tre kom ifrån. Vi fattade ingenting men lade väl mest på vårat vi-är-trevliga-ungdomar-smile och räckte upp handen på frågor som var så ologiska att de nästan kändes logiska. Knäppt. Sedan pratade han om bybor från stenåldern som fångade djur. Men vi höll god min.

- saåå hoour många siffror, alltså tal, den finns? hur långt det går att räkna, när tar siiiiffrorna slut?
tjej i bildettan - typ... va blir det.. 570?

Smart mattegrupp vi går i. Verkligen.


Well goodnight then

22.24


Påväg till skolan såg det ut så här


Solen sken och jag lyssnade på den här låten. Jo denna också och så lite granna av de bästa.

Efter att ha avlyssnat ett samtal med rektorn och vår fotolärare så har vi nu förhoppningar om Macbooks. När rektorn lämnat rummet (hon verkade helt oberörd över att vi satt där och lyssnade glatt på deras samtal..hm) så nästan våldtog vi Fredrik, "SKA VI OCKSÅ FÅ MACDATORER?!" "skulle ni vilja ha det?" "JAAA!" "ja alltså det disskuteras om pengar och sånt nu men namnetpåvårrektorsomjagintekommerihåg ser ju nu att det funkat så himla bra med musikarna och bildarna, att de funkar bättre på lektionerna, att alla har skött det och att det t.o.m är lugnare i korridorerna så det är väl vårat mål, att ni också ska få det."

Käre gud, allah, buddah och rektorn svik oss inte nu

05/10/09


Solig och fin måndag med ett tidigt slut, halv tolv! Gryyöömt. Grymt grymt skoj skoj värt värt mysigt mysigt.

Draft: Okt. 5, 2009

Idag är det måndag och när jag satt på folkan efter skoltid kom jag på att jag aldrig uppdaterat min helg med de rätta bilderna. Så det tänkte jag göra nu. Det ni ser här nedan är en typical helg i mitt liv. Ibland mer fail och ibland mindre fail. Oftast är det bara värt.



There you go :)

lelove


I see that you look at me and I know that you won't say a word


Gårdagen Gårdagen equals success. Vi dansade till julmusik, skrattade i kök, hade alltför för små tomtedräkter på oss när alkoholen började ta, dansade ännu mer, fick samtal, gå i kyla, landa hos samma människa som förra helgen, få pepptalk och välbehövligt talk i ett dunklet rum, sitta i en soffa och säga groda och göra fula miner och ramla ihop av skratt osv osvvv....

Sen satt jag mest vid ett bord, fick öl, pratade med nån och studerade någon på håll och allt var fint.
Sen gick vi hem till oss. Satt i köket inpå morgontimmarna med krulltotten of ockle och drog den klassiska titta-på-roliga-youtube-klipp-och-lyssna-på-bra-musik. Men sånt är värt. Sen somnade vi. Sen vaknade vi. Frukost. Glass.
Och jag mår bra. Så jävla bra.


Emil sjunger och vi andra äter godis


Klassen har engelska. Klassen slutar om en och en halvtimme. Klassen äter godis. Klassen kan inte koncentrera sig. Klassen taggar för ikväll. Då är det klassfest och det kommer bli insane. Insane.

Ha en förträfflig och grym fredag kära vänner. Tuta och kör ME09.

01/10/09


Imorgon. Kan inte sluta tänka på imorgon.

Jag önskar att det fanns ett sätt att få mer underhudsfett. Jag fryser ihjäl och det är bara oktober (just ja första oktober är de ju idag ser man på ser man på) och närmsta naturliga värme ligger sju månader bort. Sju månader. Alldeles för långt.

Väldigt konstiga bilder. Jag vet.

Linda


Sitter i skolan och har Foto. Hihi det är roligt.

RSS 2.0