saknar sommaren med sena nätter och soliga mornar



Vad fint allt bara är ibland.
Utan någon direkt anledning.
Det bara är det.

Ännu bättre blir det att jag har sovmorgon imorgon och börjar min dag med Foto A som är mitt favoritämne, efter lunchen kör vi på rörlig bild och sen är vi done och finito för dagen. Så bra så bra.

lelove






världens finaste blogg.


How long must you wait for it?


Datakunskap i två timmar är varken kul eller intressant. Nöjd över att vi tog oss igenom lektionen, minst sagt!

Idag var jag på stan med min iPod och alltför proppfulla väska. Jag var klumpig. Välte saker och gick in i grejer, folk tittade och oj vad jobbig hon är. Kollade på alla galgar med kläder som låg där hjälplösa och väntade på att jag skulle plocka upp dom. "Son. Don't ask neither how full or empty is your glass. Cling. To the mast, spend your whole life living in the past" Nej. Jag lät de hjälplösa och fula kläderna ligga kvar på golvet, lyfte min trötta blick och gick därifrån. Med detta sagt har ni dagens humör.

And the question is, "Is to have had and lost better than not having at all?"



Som tidigare nämnt så var det en finelifinfin dag och alla människor såg ut som solen. Fast nu är det höst på riktigt och jag fryser.  Jaja. Nu är det idol och sen godnatt!

Taaaaack


Jag har hamnat i världens bästa klass. Lektionerna som tar emot och dagarna som tar emot blir så damn mycket lättare när man spenderar dom med den här klassen. Wiiii!

God put a smile upon your face


Skor skor. Converse converse. Fin dag idag! Väldigt fin. Kladdkaka. Mumma. Nu ska jag sätta igång att läsa sjuttio sidor i en ändå helt okej bok som ska vara färdiglästa tills imorgon. Ciao!

Singing please, please, come back and sing to me


Måndag. Regn. Men inte jobbigt, faktiskt. Det var skönt att träffa min klass igen och sluta halv tolv. Jag behövde det efter en skandalisk helg.

Fredagen var nog ganska kul ändå. Jag satt i ett kök, drack blandningar och varannan vatten. Tog roliga bilder med en macbook. Gick med Arvid hem. Stirra in i en vägg och åt toast. Sen gick det utför och den där känslan som jag bekantat mig med de två senaste veckorna kom tillbaka.

På lördagen var det en tråkig fest som nog egentligen var ganska rolig. Tänk att en liten människa kan förstöra så mycket? Jag gick därifrån. Ville bort från fylla och glada människor. Träffade några. Gick en bit till och helt plötsligt befann jag mig i en varm säng hos någon som är väldigt snäll och där jag slocknade för ett tag. Ensam. Ville vara ensam. Var arg. Var ledsen. Var full. Var trött, alltför trött. Såg ett ansikte och det högg till. Ändå så var det så himla fint, just den stunden.

Han sa inget. Jag sa inget. han bara gick där, hemåt. Jag bara gick där, hemåt. Sur. Ville säga något. Sur igen. Sa inget. Ibland är bröder svåra och djupa.

Idag var jag på stan. Med Linn. Då vände väldigt mycket och känslor började bubbla upp.

kollaa hiiiiitt

Jag ska göra det klart för alla:

Jag uppdaterar inte på helgerna helt enkelt. Jag har inget photoshop hemma då det försvann när datorn kraschade så jag redigerar alla mina bilder i skolan. Och jag gillar inte bildlösa inlägg, därför blir det inte uppdaterat på helgerna. Dessutom lever vi livet så det kanske jag ändå inte skulle hinna. Who knows, men nu vet ni.

Next up: fest

















I hope you don't mind that I put down in words how wonderful life is when you're in the world


Idag hände det något konstigt påväg från stan. Det var strålande sol och så plötsligt börjar det ösregna. Jag blev dyngsur och det var konstigt.

Kvällen kommer att spenderas hemma hos Emma med några fler tjejor. Det blir mysigt som fan då jag inte träffat dom sen helgen för att vi går på olika skolor. Puss!

Vi är barn av vår tid


I skolan hände det inte så mycket. Eller det var mest som vanligt. Vi satt i datasalen högst upp i folkan, väntade ut lektionen, alla inloggade på facebook, tar rast när vi vill och går till ica för att köpa kladdkaka, skriver lite på våra antologier, skapar tonvis med interna skämt, tar lite kort, redigerar lite, skapar lite fler interna skämt, sjunger och sen slutar vi. Behöver nog inte tillägga att jag stormtrivs. Ja fast nu gjorde jag det ändå ja.

Grattis Emil!!

Hasta la vista babyyyyy


Godnatt!

For the sun


Kvällssol. Igen.

Jag sitter för tillfället på folkan med Linda som redigerar lika förbrilt som jag. Ikväll ska jag ligga i min säng, lyssna på goo goo dolls och sakna. Utan någon pluggångest, utan något som stör. Bara ligga där o supa in musiken. DET kallar jag värt. Ibland i alla fall.

Looks like morning in your eyes


23 september. Inte så mycket mer med det.

Wrapped in piano strings

Jag Jag finner mitt piano dammigare och dammigare för varje dag. Det finns inte längre en tanke till att sätta mig och spela eller gå till skolan för en dag med bara musik. Kanske är det över nu och snart bara nostalgi. Bara ett förflutet.

Inser nu hur mycket jag saknar tiden innan detta sommarlov. Fan.

Om det är någon liten.. ja vad blir det nu? 97:a (!!!) som skulle se detta - gå musikklass. Jag vet att ingen annan människa förstår mina tankar än de från det föregångna 9f. Fina 9f. Jag saknar er ska ni veta.

Här kommer lyckan för hundar som oss


Jag är kär i kvällssol. Har ont i ryggen.



På Hemköp står en kostymnisse och snackar om alla möjliga ointressanta och snobbiga grejer med en chill kille som jobbar där. Kostymnissen väntar på chefen och chillkillen går iväg för att kolla när chefen kommer.

Ch: Det kan dröja tjugo minuter ungefär tills han kommer tillbaka.
Kn: Okej, men jag kan ju vänta här o snacka med dig så länge! *glad i rösten*
Ch: Nej, jag slutar faktiskt nu och har inte tid med dig. Jag vill hem och dricka öl.

Värt.

20:07


Idag är jag sådär glad så att det bubbelibubblar i hela kroppen och jag hela tiden är nära att kläcka ur mig ett skrik. Det spelar ingen roll vart jag befunnit mig, abstinensen kommer var som helst, idag på matten te.x. Imorgon ska jag tvinga Linda att skrika med mig. Med det säger jag tudilu och godnatt!

Silan Linda Silan Linda Silan Linda Silan Linda


Solig, välbehövlig och fin söndag. Nu ska jag äta apelsin.

En lördag som jag kommer leva länge på


På vägen hem från stan där vi tidigare under dagen agerat modeller för hellmans (haha. det var extremt kul att gå och bära på en skål med äpplen i faktiskt!) så hittade vi vårat nya favoritställe. Awsome. Så vi var där i några timmar. På kvällen var det inplanerat en chillkväll hos Linda men när jag entrar hennes snygga hus hoppar det istället fram folk som skriker ja må hon leva för full hals och som direkt trycker i mig sprit och tårta. Sen cyklade vi mot Harg. Sen var allt bara fint. Jag har världens bästa vänner och ingen kan slå dom.

Jag vet inte vad jag ska göra med den här fortsatta dåliga kvallitén? Det blir ju bara fail och pannkaka av alltihop, inte fint nånstans. HJÄLP!!!

Ingen rubrik alls


Allt känns väldigt meningslöst men samtidigt så känns händelserna från de senaste dagarna nästan obefintliga.
Ologiskt. Precis som det allra mesta nu då.

För övrigt så sitter jag i köket, dricker oboy och lyssnar på p3. Det är tre personer som har ett möte och har hållit på i två timmar för att försöka besluta om de ska ha röda eller svarta mappar. De tar till alla möjliga metoder för att komma fram till deras i-landsproblematiska beslut. Totalt konstigt, totalt oviktigt. Mer sånt.

The end where I begin


Idag är det fredag. Vad det innebär är bara en dimma, jag bryr mig inte om vad som händer. Vi får se med andra ord. Med tanke på mitt sinnestillstånd borde jag köra på en riktigt kul kväll med mina bästa men var finns orken till det? Var finns orken till att peppa, göra sig i ordning och sen iväg när ett mörkt, svart hål finns i bakhuvudet och jag bara vandrar omkring med hjärtat i handen? Men å andra sidan. Vad fan har jag att förlora när det värsta redan inträffat.

fotboll ilska kyla mörker tårar vänner skratt


Början av mina torsdagskväll. (BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ BILDKVALLITÉN)
Slutet av min torsdagskväll är inte ens värd att skriva om. Crusched. Bruised.
Ja förutom den delen när jag satt på Sadeks pakethållare, Linda på en cykel bredvid och vi skrek för allt vi var värda åt alla människor vi såg. Vi bara skrek och va allmänt fula. Sånt är kul när man är trött, stelfrusen och förstörd.

Am I a part of the cure or am I part of the disease?


I onsdags fyllde jag år och efter skolan såg det ut ungefär så här. Tack mina älskade vänner, ni är allt.

Maybe


Sitter i skolan och redigerar lite för tillfället. Amanda fick för sig att kasta ut sitt äppelskrutt från tredje våningen lite random sådär. En tant i röda byxor blev offret. Nu står rödtanten nedanför videobutiken i solen och pekar uppåt hit samtidigt som hon förbrilt berättar om den traumatiska händelsen för en gubbe. Snart har vi hela pensionärsligan här. Hiho.

Okej nåt shit hände med bildkvallitén på de senaste bilderna. Fan va arg jag blir. :(

Weekend


Jag hade en rolig, spontan helg med mina vänner. Trevligt!

vi åkte långt bort


En förenklad bild av en meningslös värld


ja saknar musik


och jag är trött o vill sova. jävla klagan

inte alls tillbaka


hon decka på räcket

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ

Min dator har kraschat och jag har varit snuskigt sjuk i en vecka. Så då vet ni. Kommer tillbaka när jag har dator och photoshop igen, ingen mening annars. CIAO

RSS 2.0