onsdag

Älskade vän. Älskade fina vän, som inte har en aning om hur mycket han faktiskt betyder men ååå, fina vän.

Mitt positiva liv flyter på och det kommer dröja länge innan det kommer en svacka i det positiva känner jag. Inget kan möjligen gå sämre nu.
Valborg imorgon - fest och träffa allt folk. Längtar. Kommer bli bäst. Jag har inget att säga. Inget mer behövs säga. Mer än tack alla.

Who are you


Best friend


konstigt, nästan för konstigt

JA.Precis vad det är. Som att sitta i en berg-och-dal-bana, hoppa upp och ner, blunda och blinka, skrika, skratta och gråta - samtidigt.Jag ser allting från någon annans perspektiv, någon annans ögon. Tankarna påskyndas också av musik, riktig musik. Sån musik som får just tankarna att rusa runt i hundraåttio bakom mitt panneben, omöjliga att förhindra. Vafan gör jag här är den tanken som upprepas fler gånger än de andra. Då menar jag inte att jag vill dö utan mer att vafan gör jag här, i en liten håla där jag inte gör någon nytta över huvudtaget utan bara drar runt som vilken annan människa som helst och som inte heller gör något värde i att existera. Hela världen är där utanför, den finns verkligen där. Man skulle kunna göra så mycket annat, något som faktiskt skapar mening för någon helt främmande människa av en annan ras, i ett främmande land, av en annan kultur. Men nej. Här sitter jag på min pinnstol med mitt vanliga liv och tillbringar ingen nytta för något ting i världen.

sigur ros - [vaka]
sigur ros - festival
sigur ros- milano för de som vill fylla huvudet med fin musik



Look. Listen. Choose. Act. Live.


22:36

Peter Widén - säger:
har varit klasskompis med henne i 6 år

Peter Widén - säger:
och jag tror hon la snorbusar på alla mina böcker!

hahah så jävla bra.


Stockholm


På ett tåg med destination Stockholm


If you're going to San Francisco


20:10


Linn

Det var sol. Jag gick i shorts och gladiatorsandaler. Det säger väl sig självt?


There is music that sounds from the street


thank god it's friday

Okej.Jag är fullt medveten om att jag bara gör min blogg fulare och fulare. Vad den står inför är ännu oklart.Kanske raderar jag den helt från jordens yta, gör en ny eller bara låter den vara och låter er som följer den bara få gå in och läsa samma gamla inlägg tills ni tills slut ger upp och fattar att jag slutat uppdatera här med mina meningslösa texter.

FREDAG IDAG. SOLIGT IDAG.TJUGO GRADER VÄRMEBÖLJA IDAG.INGE MER PLUGG IDAG.BRA MUSIK IDAG.DOM ÄR BÄST IDAG.

Allt och inget kan nog inte gå så himla mycket bättre än vad det just nu redan gör. Thanks to some godhjärtade och festliga människor som överväger att umgås med mig dag ut och dag in.Tack.





mediateket 12:01

Till vänster om mig sitter en Silan.Till vänster om henne sitter en Timothy. Spanska med Lilian är inget vi tycker om och vi kämpar nu för att överleva denna långa, alltför långa, timme. Den här lektionen hade vi dock turen med oss (som ALDRIG händer annars) att hon måste vaka över minoriteten av gruppen som skriver np.Gud har hört min röst igen.Vi blev nedskjutsade och beordrade att sitta här i mediateket och jobba med spanskauppgifter.Snälla som små lydiga hundar gick vi ner hit fast det är väl allt annat än spanska som pluggas.Hitlerlärare tror verkligen att vi är helt pantade.Tur för oss, ja.Denna timma är trots detta väldigt tråkigt. Annars skulle jag inte ens komma på den onödiga tanken att gå in och skriva ett ännu onödigare inlägg i en ääännu onödigare blogg. Sådärja.okej mitt ordförråd har försvunnit helt.


jag hittade en annorlunda bild på en finare människa.Den var värd att publicera.haha

sen dör jag litegranna till min älska-favorit-jag dör-hemsida

away with the kyla and in with the värmebölja

Snarlik en cpskadad åttioåring tar jag mig mer eller mindre fram. Observera mer eller mindre. Helt plötsligt går det över och ena sekunden gör det jätteont igen. Jag är inte annat än påväg tillbaka till ruta ett. Rutan jag stod på för snart två år sen. Inte helt där än. Inte helt säkert att jag glider ner dit. Jag hoppas jag inte rasar ner till den helvetesrutan igen. Jag orkar inte vistas på golvet varenda kväll med mina knäövningar, missa alla idrottslektioner, inte kunna gå det minsta fort, behöva säga "nej jag kan inte för jag har ont i knäna".Pallar inte.Vill inte.Stor fet ledsen gubbe.

annars dåååå.
DET ÄR VÅR (gud har äntligen hört min röst), snoozar aningen för länge på mornarna vilket resulterar till att komma nästan olovligt skabbig till skolan, sova mig genom lektionerna, skriva prov som jag uppnår två bokstäver på, dampa lite, förtära det skolan kallar mat men som vi elever kallar...något annat, dampa igen (te.x visa med rörelser hur det ser ut när jag och julia blir instängda i en av tessin-tamburarna. Samtidigt få nedlåtande blickar av förbipasserande då vi även inte är rädda att visa det med fula ansiktsuttryck hur vi kämpade för våra liv där inne i tamburen). Sitta drömmandes på de lektioner jag anser vara onödiga (dvs majoriteten av ämnena), få x antal skrattanfall, gå hem och döda tid, lägga mig aningen för sent. Sedan börjar detta kretslopp om nästa dag.

Idag tog jag även ut cykeln ur cykelkällaren. Efter att ha borstat bort det ca tio centimeter höga berget av damm som uppstått under det långa vinterhalvåret lyckades jag (väldigt kämpigt var det) få ut cykeln ur förrådet. Den var sitt samma gamla jag. Snea pedaler så att benen åker sidledes när man trampar, stödet som ekar över hela kvarterat när man sparkar upp det, gnäller så att folk vänder sig om när man kommer farandes (försöker dock att bara glida och inte trampa när jag passerar folk.Mest för deras skull), en kedja som hoppar när man minst anar det och som oftast sker i nedförsbackar, men som sedan har tendensen att hoppa tillbaka igen när man växlar till ettan. Konstigt att växlarna har en så stor inverkan på det, dom funkar ju inte ens. Det var nog allt. Lite hetta och sol i ögonen på detta gjorde att min hemresa blev väldigt underhållande och härlig.

Nu vet ni lite mer om mig.Innan någon ska låna min cykel tänker jag hänvisa dem till den här sidan, så att det inte sker något olyckligt.

Hoppas våren vinner över kylan en gång för alla nu.jag.orkar.inte.frysa.mer.

happy thoughts happy thoughts...

osrjgpojrfphofjdpofjh bort.bort.bort.
Skolan gör att jag blir ångestfylld.Riktigt jävla ångestfylld.


det är ju vår i alla fall.

how great it is to be alive

När-man-cyklar-som-en-dåre-med-linda-på-pakethållaren-på-sjösaleden-med-fulla-vänner-omkring-sig-klockan-två-på-natten-i-isande-kyla-så-att-man-inte-känner-varken-händer-eller-fötter-och-promillen-gör-att-man-inte-känner-mjölksyran- i-låren.Det var en fin kväll. En sån där kväll man minns i ett par år och tittar tillbaka på som ett underbart minne. Det var en hel dag utöver den torra vardagen.

Vi surprisade danni gullet i hamnen.Tyckte inte alls synd om henne som tvingades gå med ögonbindel genom hela stan helt iskall för att till sist bli avdumpad i hamnen där det inte var mindre alaskaklimat. Vi grillade sånt godis man mår illa av, drack öl i solen(vad härligt det lät, jag som inte ens gillar öl egentligen) och lyssnade och peppade oss till musik. En timme senare begav vi oss på cyklar (som skulle kunnat ramla ihop av vilket litet gupp som helst) ganska så frusna, mot jennie, sjösa. Smärre mjölksyra i låren uppenbarade sig redan efter det att vi passerat första backen(jag skjutsade faktiskt alex på en cykel lika tung som tjockiscamilla). Sjösaleden borde döpas om till "Helvetesleden För De Med En Bristande Kondition". Fast vi kom fram till slut, sist av alla såklart.

Kvällen fortsatte sedan i festandets anda.Nya internskämt skapades och jag bara bubblade över av skratt och tanken slår mig flera gånger under kvällen att jag nog inte kan bli gladare än vad jag är för tillfället.

Jag spenderade min resterande natt i köket, sittande stirrandes rakt fram lite för kall, lite för trött och lite för omedveten.Fyllekäket, en varm dusch och världens bästa musik gjorde mig ganska gott innan jag till sist däckade i sängen.  



And one day we will die


The comeback of Emma

Nej, jag finner inget större intresse i att ägna en hel dag åt att läsa om det periodiska systemet och kemiska bindningar. Det blir som det oftast blir när jag försöker koncentrera mig åt något händelsefattigt och enligt mig onödigt; jag hamnar här. När jag sedan suttit här och bränt lite tid försöker jag istället sysselsätta mig med något annat. Nu när alla andra är i skolan går det inte så bra. Leta ny musik på spotify, sola, spela piano, träna, äta (som faktiskt blir en av de största sysselsättningarna) och andra konstiga saker är det jag uträttar en dag som denna. Inga direkt betydande prestationer för någon annan men för mig har det varit väldigt betydande. Det känns som att jag nu har hunnit ikapp igen, dels med alla sjuttioelva saker att göra men också med min hjärna som tidigare var överbelastad med jobbiga tankar och annat överflödigt.
Men nu så alltså, nu är jag på gröten igen
yeeeyyy



Orken gick o gömde sig

Idag har jag lidit av den fruktade jag-pallar-inte-ta-mig-till-skolan-idag-syndromet. När jag låg i sängen i morse och faktiskt försökte ta mig upp började jag tänka för och nackdelar och kom ganska snabbt fram till att jag inte hade någon direkt anledning att pallra mig iväg till skolan. Större delen av dagen har jag istället tillbringat sittandes mot en husvägg i den gastande solen med en kemibok i fejan och en glasskål bredvid. Det gick bra det också. Mitt tillstånd är nu dock stabilt efter ett långt samtal med min lunda and some feel-goodmusik. Fast jag tänker inte gå till skolan imorgon heller. Pluggandet som uteblivit denna vecka måste tas igen så imorgon blir det en catch up day för min del. Och lite sittandes mot en husvägg i den gastande solen med en glasskål bredvid. Det går bra det också.

Linn Larsson hjärta


emma och emma

Inget känns speciell kul just nu. Neggo neggo neggo är vad jag är. Ska ta min negativa anda och flyga till Italien. Tror jag tar med mig James Blunt. SS tar jag också med mig, för han är så bra och fin. Hedlund vill jag ha med mig men hon är i Åre. Jag saknar henne. Hon är verkligen en jag behöver för att klara mig. Jag klarar mig utan allt annat. Men inte henne. Oups, tår i ögat. Kameran också. Den måste med. Sen är jag nöjd. Så nu drar jag. hejdå

bye sämstskola bye sämsta alla bye fina människa



ps. LEJONKUNGEN<3 ds.

Arvids place

Han har gått o blivit sexton så det firades.
Värt, minst sagt!
David fick tag på min kamera så lite pics blev det hahah


I had a nice time pusssss

15:25


.


höhö poser.
idag är det söndag och det blir fest, härliiiiiiiiiiigt

lördag folket lördag

Egentligen borde jag känna lycka i överflöd, vara alldeles hög på det och inte kunna tänka helt klart och ringa mina vänner och skrika omg-vetuuu?! men det är konstigt hur en bild kan förändra den känslan ganska tvärt. Fast nej klaga vore jävligt onödigt och oförskämt just nu. Mina kindnerver kan inte låta bli att rycka och spricka upp i ett leende när man tänker på det och hur jäkla bra det är för tillfället. Hur bra allting är för tillfället.  

glad gubbe


Jag och Lisa flög en dag på Gotland förra sommaren

Hakuna matataaaaa eller

Nu äntligen är jag hemma och jag ska nog stanna här ett par dagar nu. Känns nästan som att jag varit ute och rest, kanske för att jag har hunnit med så mycket sen sist jag skrev. Och ja, kanske dels också för att jag under halva tiden levt i en fyllebubbla. Fast det är ganska värt ju, bortsett från att jag igår förstörde några människors kväll som från början skulle bli en kul kväll på Olearys. Fint är det dock att en viss människa, som råkade vara Ensån Där, övervägde att spendera hela natten med alltför onyktra jag.
  Idag kröp sig den vanliga ångesten fram igen som legat och väntat på att få komma fram. Fast den drog lite senare idag, då jag blev på bättre humör av solen och fina människor. Men ja, med promille i kroppen alltså.

För övrigt så är det lov och jag vet knappt vilken dag det är och jag är såhär glad:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DHUAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


VÅR

Äntligen säger jag bara. Som jag väntat på detta. Värme. Sol. Fan vad nice det är. Fan vad nice allting är.

Ikväll blir det fest, ska bli roligt wihiiiiiiiiiii



Bilder från igår, fredag. Var på vallarna och stekte med folk och sen till  Alex med de bästa och tittade tv, sen blev jag trött och gick hem. Men kvällen avslutades med att vara ute med en väldigt fin person. Sånt gillas.

PUSS

Musikal

Det känns ganska overkligt allting, den här veckan har varit overklig. Vi låg risigt till men två dagar av bara repetition gjorde att vi fick ihop allting. Sedan flög de två dagarna förbi med föreställningar. Jag va knappt nervös, trots att jag skulle agera, spela piano, trummor, sjunga solo och dansa fult. Men det gick bra. Ännu bättre blev det när alla tyckte att den var bra. Men ja, overkligt känns det. Det är det här som är målet med musikklass och nu är det slut. Vad fan ska vi göra nu?!.. Vi började i november och på två dagar var det bara slut. Pang poff. Min klass är bäst och jag vill inte sluta nian. Hej.


20:53


20:50


smoker

RSS 2.0