KOM IGEN LENA


Igår var en väldigt händelserik dag.Hm.Vi åkte in till stan. Bar ett fotbollsmål till fågelboparken.Pratade med spanjorer. Spelade tvspel hemma hos Peter in på nattimmarna. Efter sammanfattningen var den inte så händelserik.Ajrå. MEEEEN-

Imorgon åker jag till Italien kära vänner. Det kommer bli fett och räkna med bilder när jag kommer hem. Eller nej, inte när jag kommer hem. För morgonen efter brummar vi ner till Peace&Love och lever livet i fem dagar. SEN, efter det, då kan ni räkna med bilder. Och lite sådär konstiga texter som man inte fattar något av utan bara de som jag tillbringat dagarna md kommer förstå något av. Under den här tiden flyttar jag också kom jag på. Hejohå! så nu ska jag väl gå o börja packa lite. Packa mitt rum, packa till Italien, packa till p&l.

Måste bara tillägga att jag nu är ägare av den snyggaste klänningen som någonsin befunnit sig i nyköping
tänka sig

HEJDÅ PÅ ETT TAG!

THERE'S ONLY US, THERE'S ONLY THIS


Mysiga och härliga dagar med Thilda har det varit hittills på detta efterlängtade lov. bra skit

THEY CALL ME FREEDOM


känner att jag kör på det här med titta-igenom-gamla-bilder-och-sätta-ihop-två-random

ALLT DOM BYGGER UPP SKA VI MEJA NER

FAIL FAIL FAILLLLLLLLLLLLLLLL ädjgdsjgpädgjodgjriöäk,
jag är fail allt är fail FAIL är ett failord, min kropp sviker mig.Jag vill finna mig själv hoppandes till alla dessa fucking-amazing band som ska till peace&love, inte sitta här med regn som slår mot rutan och en hjärna som inte vet vart den är (åt helvete)fuck off


ja jag antar att jag var tvungen att föreviga kärleksögonblicket till din tröja, ensån där<3

STOR EFTERFRÅGAN


9F, MINA FINASTE

Det har varit en ganska lång period nu då jag varken haft tid, ork eller hjärna för att ens typa in blogg.se i addressfältet. Det har hänt mycket. Vi dansade loss en hel natt på olearys och gick hem trötta och varma med skorna i händerna. Gråtit mig till sömns, tittat på esteternas musikal hela tre gånger och alltid blivit lika hög på den musiken och fått den där stdgpidsjgpdsgjALLT-ÄR-SÅ-JÄVLA-BRA-känsla, klinkat piano framför folk, spelat jääätteseriös fotboll, blivit totalt raderad från hans hjärnkontor, helt borta, utan någon anledning.Hurtshurts.

Igår var det avslutning.Avslutning. AVSLUTNING. Fast den här gången avslutning på riktigt. Inget "vi ses efter sommarn!" utan ett hejdå föralltid. Jag kommer inte klara mig, det kommer jag inte. Det är bara ren fakta och det ska bli spännande att se hur jag tar itu med att börja gymnasiet med en kanske rent utav skitklass. Då kanske jag kan bli den där neggofittan som bara sitter i ett hörn och pratar om hur bra hennes förra klass var.För den var bäst. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv av så många människor förut. Det spelade ingen roll hur man mådde, så fort man klev in i skåphallen och bara träffade alla flög alla negativa känslor bort. Alla dampstunder när man finnar alla i ett gapande tillstånd med lysande ögon, kippande efter luft för att skrattattackerna som kom stup i kvarten tog över.
Det här är bara slöseri med tid att försöka förklara hur bra klassen var för ingen kommer fatta endå.Så skitsamma

(THILDA<3)

Nu sitter jag här i alla fall, dagen efter, med en tröja som luktar gott, en bakfylla rikare, en jacka och sminkväska fattigare (:'() och funderar på vart fan den här dagen är påväg. För mitt sinnestillstånds skull sitter jag och super in all nödvändig musik men jag tänker inte tillbringa första dagen på sommarlovet med att sitta här med träsmak i baken och sukta efter något roligare. Kanske slår jag och häckhopparen(vurparen) klackarna i taket idag igen, hope so faktiskt.Jag är väldigt nere men samtidigt pepp på att bara vara galen.

det är asmulet ute


yäääähhh tre fester är inte illa pinkat för en trähäst "PS. tjej på snart sexton somrar söker trähästen NU och dess vackra lekkamrater. tillsammans ska vi finna inre frid och leva i harmoni tillsammans med denna svindlande omvärld DS."

i love you i love you i love you i love you i love you i love you


fint folk


det bjöds på en grym helg som kommer bli svår att slå

RSS 2.0