Saknar det


Norrköping

Jag och min Lisa tog tåget till Norrköping denna dystra dag. Vi lunchade och shoppade. Jag var ju uppe i Stockholm förra helgen och handlade upp pengar och jag har shoppat mer eller mindre i två månader nu så jag hade bestämt mig för att inte handla något. Det blev, trots mitt shopping-förbud, en t-shirt som ni kan få se bild på någon gång! Den var ekologisk och grymt snygg. Efter den grymma dagen traskade vi i snö-regnet till tågstationen. Vi var dyngsura och när vi kom fram till nyköpings central var det bara att sätta sig på hojen och trampa hem i det iskalla vädret. Men dagen var mysig. =)











Dagens fundering

Jag läste en grej på en annans blogg..

Vi elever får knappt ta ledigt från skolan i några dagar (de äldre) medans en lärare lätt får ta ledigt för att skjuta älg?
Värt att skänka en fundering över...


så här känner lisa, siri och julia om det:

konsert

klassen hade konsert i fredags och här är en bild!



Stockholm

tåstad knästad benstad handstad kindstad öronstad huvudstad














Lördag kväll

Jag slappade hela förmiddagen, åt sen kvällsmat med pappa och sen bar det av mot bion! Väl där träffade jag Klara, Linn och Kajsen. Vi såg Patrik 1,5, så jävla bra film. Väldigt värd att titta på så har ni inte sett den, SE! Var för övrigt väldigt länge sen jag var på bio, slog det mig när vi satte oss i salongen. Jag har inte heller sett den omtalande Mamma Mia än haha, kanske är dags snart. Efter flmen gled vi runt på stan ett tag, hälsade på glatt folk och så. Kom hem innan midnatt, bra kväll, tack tjejor! =)






Sån här dag idag


glatt ska de va

Autumn leaves







Härliga bilder, eller hur? =)

Tisdag

Skolan suger allmänt. Inte bara skolan utan allt annat. Men jag såg fram emot efter skolan då jag skulle träffa Silan. Deppsilan och Deppema gick ner till stan. Vi åt kebab och fastnade där i två timmar. Grymma två timmar. Grym eftermiddag. Jag är definitivt inte lika depp längre. Vi har även bildat en pakt att leva nyttigt. Det kommer förmodligen gå åt helvete men nu ska jag klara det ta mig tusan!

Hej och hå silan är bäst sov gott =)



testade lite fish-eye..



månen var stor jao


Måndag kväll

Jag har varit på jakt efter en artkel om något som rör Afrika i nästan en timme men jag hittar ingen någonstans? :( Skulle varit inne i fredags så det bådar inte gott inför imorgon... Men det löser sig, get gör det väl alltid. Förövrigt är det kortslutning totalt i min hjärna. Allt känns så konstigt och annorlunda. Fast i och för sig så är allt konstigt och annorlunda. Det är inte det att det inte går att sätta fingret på det. Nej, det är det att det inte går att göra något åt. Nu ska jag ägna slutet av kvällen åt att lyssna på låtar som känns och hoppas på bättre tider. Förhoppningsvis går det vägen. Hare gott.


the botten is nådd

Monki




text är väl inte ens nödvändig mer än att jag måste dit fort, fort.

Härliga tider




Everyday people


Lördagseftermiddag

Vid två samlades alla ifklag vid Gripen. Där fick vi skaka hand med Rami Shaban och ta emot olika priser. Efter det gick vi till en texmex bar och åt halvgod tacos. haha, nej det var faktiskt inte så gott. Man har ju höga förväntningar när man går till en texmex bar. Sen fick vi lite freetime så jag, Linn och Emma trampa hem till mig. När vi sitter o jiddrar i vardagsrummet ser jag en ÄLG! En älg mitt i stan?!! Jag var helt uppspelt och lyckades fånga ett kort på besten men det såg tyvärr bara ut som en sten. Men coolt var det ju i alla fall. Sen var det dags att sticka mot Lazergame. Roligaste på väldigt länge. Helt galna var vi. Vi körde två omgånger och det är hur kul som helst! Det här var även det sista vi gjorde med laget. En "sista kvällen med gänget" uh. sorligt som bara den. Men kvällen var helt guldvärd. Guldvärd. Jag och Emma drog sen till Daniels partaj där jag träffade Linnea som är hemkommen från Cypern! även lite annat gött folk. Vid midnatt cyklade jag och Emma hem till mig. Lillebror var vaken så vi tre satt i köket och fikade tills klockan var halv tre. Sen låg Emma och jag och snacka i mitt rum tills halv fem. Var ganska trött vid den här tidpunkten med tanke på att jag gick upp klockan åtta. Emma är den bästa jag vet.

Tack allihopa för kvällen.
Ifk f-93 <3








fat love


Nyköping









Helt oredigrade faktiskt :)


Bror


Nightly


RSS 2.0