+

Jag tänkte faktiskt att jag skulle skicka dig ett brev
Eftersom vi aldrig pratar eftersom vi aldrig ses
Hur går det runt nu, bäste broder
Vad ser du längst där uppifrån tornet
Ser du allt, allt det där som gjorde oss till det vi blev

Du har väl hört att jag flyttar hem igen i vår
Synd att du aldrig kunde komma ner och hälsa på
Men livet går isär och man har så fullt upp
med sin egen värld
Och jag vet att jag borde ringt dig
mycket mer än vad jag gjort

Det är kväll här och jag jag har fyllt
mitt huvud med tingeling
Och man blir sentimental av ingenting
Tungt sjukhus på Rådgsvedsgår'n
och söndagsfyllorna på Skebohov
Kommer du ihåg och Lena pling plong
var bara sjutton år

Är det is på fotbollsplan i år
Står trettonvånginshuset kvar
där det stod när jag drog
Jag minns en massa fester
där hos Elton på balkongen
Det var där jag rökte brajj för första gången
Och hur många timmar har man väntat
där nere på stationen
På nån eller nåt som aldrig aldrig kommer
Och det känns som om det var hundra år sen
eller om de va igår

Köpenhamn är bra om man inte vill vara med
Det kan gå dar här utan att jag pratar med en själ
Jag gillar barerna i mitt kvarter
Och månen här är den vackraste som jag vet
Man kan leva ett liv här i hemlighet

Om linje nitton tar mig hela vägen ut
Om den här vintern nånsin nångång
kommer att ta slut
Så ses vi nån dag där längst upp i tornet
Tills dess ha det gott
Och sköt om dig
Ta det lugnt
Hälsningar från mig

We say goodbye when we try to say hello


Igår. Fredag. Full i ett radhus på Arnö.
Idag. Lördag. Känner alldeles för mycket

Fuck it


Gick med esmk idag. Mår sämst. Min hjärna sprängs. Har ingen aning om vad jag vill. Mår sämst, igen. Ikväll -  spelning. Förhoppnings blir det en timme att tänka på annat

19:08


20:06


This is not the sound of a new man or crispy realization. It's the sound of the unlocking and the lift away. Your love will be safe with me


Idag orkade jag ingenting. Ville ingenting. Det var grått och fel. Och det här med att allting, minsta lilla småsak blir till ett stort svart moln som ska döda en. Förinta en. Som när ens lärare frågar om man har kört fast för att han till slut upptäcker att man är alldeles borta.

Flydde till toan och gick inte tillbaka förrän gråten och klumpen i halsen lagt sig.

På något sätt måste ändå den där lilla solen ha påverkat mig. Eller något annat i mitt undermedvetna. Något, något känns för stunden bättre. När jag inte tänker

Tvingar därför mig själv att inte lyssna på musik som får mig att tänka igen. Sitter alltså och lyssnar på bland annat akon, phil collins och little jackie. Jävla akon. Jävla phil collins. JÄVLA LITTLE JACKIE. Men det verkar fungera. Det var ju bra

18:50 och måste verkligen plugga


Imorgon har vi tre timmar bild och de timmarna ska jag jaga runt i stan och sätta igång med en fotouppgift. Någonting att se fram emot i alla fall. Om det inte blir så att jag spenderar hela skoldagen med en provdag i esmk09. I sånt fall ser jag fram emot det också. Annars inget mer. Tomt. Förutom att kvällen med Silan var fin

Det är sånt här man blir stum av


Jag varnar för världens finaste hemsida. Har ni en gång tryckt er in där så är ni fast, bara så ni vet.

Klicka till höger på taggarna.
Klicka på en bild och man länkas till en fortsatt sida och där det är rena rama guldgruvan med bilder av samma stuk. Okej ingen fattar något. Men ni fattar när ni trycker. Så, nu var jag ju bra bussig. Ciao män

Inte så mycket annat att tänka på


Igår var en knäpp dag. Fan va knäpp. Konstiga rutiner och ett sinnestillstånd som slutade i tårar så fort jag försökte tänka på annat.

Idag. Idag. Hm. Idag slutade vi halv tolv, as usual. Idag ska jag träffa världens finaste sc.
Idag ska jag plugga.



What




the




fuck.
Jag. Plugga. Vi är bortskämda på media. Det är vi. näjs

We are one


Det är hjärtskärande att cykla förbi ditt gröna fyravåningshus, att titta upp mot det hjärtröda vardagsrummet och veta att man kanske inte kommer sitta där igen. Sitta i ditt gröna kök om jularna och äta potatisgratängen som blivit kvar från julafton. Sitta i din säng hela natten och prata om precis allt. Allt. Du var min värld. Vi delade allt.

Vi delade världens finaste klass också. Allt är borta nu. Vem är jag? Finns inget svar. Fanns det förut. Då visste jag. Jag trivdes. Saker som kändes fel blev oviktigt när jag hade alla er runtom mig.

Tänker tillbaka nu och säger till mig att varför tog jag inte vara på tiden mer. Varför. Varför. Men det var ju precis det jag gjorde. Det var tiden som gick för snabbt bara. Och allt är över nu. Jag trivs inte i nuet. Det är när jag stannar upp och känner efter, det är då jag inser, inser allt som fattas. Och det är ni och det är det. Allt vi hade och allt vi gjorde.

Försöker tänka på annat. Funkar ibland. Funkat hittills. Men nu har det gått för långt och jag har insett och smält det faktum att det verkligen är borta. Allting. Och jag känner mig så maktlös som inte kan göra något. Så här får det inte vara. men det är så ändå. Och jag klarar det inte längre.

Jag går under.
Och jag hatar nuet och tre år framåt

Med locktången i högsta hugg


Det är lördag. Jag tänker spendera den här underbara kvällen som vi fortfarande har framför oss med dem allra bästa och finaste. Och lite öl förstås

November 21 och tom på ord


Låg och tvångsläste en bok. Läste en mening. Det högg till i hjärtat, i hela kroppen. Alla känslorna från kvällen, som var den bästa i mitt liv, kom tillbaka och spolades runt i mina blodkärl. Det kändes. I varenda cell kändes det. La ifrån mig boken. Började gråta. Släpade mig till datorn, tittade på videos. Grät mer. Grät av mäktigheten, saknaden och det vackra. Sen somnade jag


01.00


1 2 3 4 6


Ligger utslagen i min säng denna fredagskväll och studerar Paulina som rabblar upp olika kryp hon hatar. Sedan söker hon på dem på google och så måste hon promt trycka upp den största bilden av dem alla, viker sig, gapar och säger "nej nej NEJ" och kvider. "nu ska jag söka på kvalster"

Det är ganska underhållande. Ja. Hon ser ut att lida av en grav cpskada. Amazing things you can do with a mac. Hejdå

ps. nu söker hon på leverpastejens väg till förpackning, steg för steg. ds

Jullåtar på repeat. Allt känns bättre då.


November 20


Taget med min lilla fjuttdigitalkamera

Fika och sånt. Kallt och sånt. Fredag. Feels good och kvällen är ännu oviss

Mitt sinnestillstånd är lika svajigt som en gammal ostämd gitarrjävel.vafan.


Tiden går fort. Nyss sprang jag ute i den mörka septemberluften, hjärtekrossad med arga, salta tårar utsmetade i hela ansiktet. Kände ingen vidare livslust. Ville mest säga upp min existens.

Det känns som bara en vecka sen då solen fortfarande lyckades sippra sig fram och gassa över våra gamla hustak. Det känns som en vecka sen då jag satt förtrollad och tittade på beundransvärd musik och samma kväll slungades in i en värld ansikten, dans, musik och sprit. Det var den där kvällen du såg på mig. Sa något. Drog bort ett hårteste från mitt ansikte. Din blick var så annorlunda, såg sorgsen ut. Fast du var full. Jag var full. Och allt var så fint.

Och här är vi nu. Bland regn, glädje, tårar, skola och fylla mitt i sorgsna november. November som snart börjar lida mot sitt slut. Jag gillar när november tar slut. Då börjar allt mysigt och sagolikt ta plats. Då ska jag titta på världens finaste luciatåg, gråta över att jag inte är med i det, bli tröstad, äta en lussebulle och må bra igen. För stunden i alla fall. Sedan ta en och annan klunk av förbjuden underbar dryck. Må ännu bättre.

Italien. Nej.


Jag saknar det inte. Jag älskar att vara hemma, allt är så.. hemma. jag älskar att komma hem. Hem hem. Värmen dock, den skulle jag vilja åka och hämta där borta, stoppa ner i min bruna skinnväska och plocka fram här.


We can never go home


(Antingen ser man den översta bilden som en människa med fötter åt felvänt håll. Eller så ser man den som två olika människors fötter. Analyseringen är upp till var och en.hö)


Kollade igenom min blogg. Ha to the fucking ha. Säger ju ingenting. Totalt värdelös. Jag är värdelös. Ni kanske också är värdelösa, ni som läser den. Mysigt i sånt fall.

Att inte duga till speciellt mycket ibland kan vara ganska skönt. Ingen press liksom. Och det är ju skönt. Som på matten idag. Två rätt på provet. Jaha?

Han pratade om någon regel. Vadå för regel?

Jag: nej jag förstår inte den där regeln
HAMID<333: *rabblar upp regeln som tar tio minuter och börjar babbla vidare om ovesäntliga saker*
Jag: Jo jag förstår regeln nu men jag kan fortfarande inte räkna ut ekvationerna. Jag bara kan inte, kan.inte.
Hamid: Jo, doouu ken
Jag: Men jag har ju inte svarat på en enda som du kanske ser och JAG KAN INTE
Hamid: Jooouu ja vet ad douu kaen
Dampochskrattanfall
Jag: MEN JAG KAN JU INTE SÄGER JAG JUU
Hamid: jaae

jo men vi har världens bästa mattelärare som inte lärt oss något den här terminen. Som låtit oss jobba exakt nio tal i boken. Nio. Står där framme, pratar tyst om djur. stenåldern. Lite streck. Fast nu börjar det tamejfan gå för långt. Kanske är det han som är värdelös (JAAAAA), inte vi.

Fast vi alla är väl värdelösa emellanåt. Mer eller mindre.

Mittbeneflash


Satt i köket och filosoferade. Om vad? vet inte. Ringer på dörren. Linda. Räcker fram en påse till mig. "Vafan är det för nåt? Fan dig om du lagt något äckligt här i" Öppnar. Subwich. Ungen cyklar i regn och kommer hem till mig med vår favoritmat!!!! Så bäst en människa får bli. Miss P trillade precis in här också. Vi ska ha satcmaraton as usual och snacka skit. Awesome


I hear you laugh I heard you sing


Tidiga dagar och sena nätter. Om och om igen.
Vad är meningen med nuet? Inte ett skit men nuet är bra i alla fall.

Fairytale of New York


Cykla hem i en mörklagd stad. Det är kallt nu. En kväll med varm choklad och pussar väntar.

För övrigt väldigt konstigt att brandlarmet gick av på folkan idag.
fö två väldigt konstigt att jag fick något gjort idag. Undrar vad det kan bero på. Återkommer kanske när jag vet. Men det är ju bra o grejer

Hold my head inside your hands


Pics by moí and Amanda

Tillverka julkort i illustrator, sitta av en mattelektion och förtära potatisbullar var det enda jag gjorde i skolan denna dimmiga dag. Kall dag förresten. Tvi.

Nu sitter jag i min säng och dricker varm choklad, omgiven av fin musik. Mina planer är att spendera hela måndagskvällen på samma sätt. Bra.

Saknar lite storstad, saknar lite hus


Vandra omkring på okända gator i en oupptäckt stad. Det är fint det.


++ Til kingdom come



Igår vaknade jag med gorgeous bredvid mig. Idag vaknade jag med gorgeous bredvid mig.

Det är så skönt att sätta sig på en buss. Sitta där och vara värdelös, lyssna på musik. Hjälpa en gammal tant i nöd. Passera små gulliga hus som lyser upp den mörka novemberskogen. Åka en timme. Hoppa av på stationen och få känsla av jul. De gamla höghusen ser så juliga ut, som i Pelle Svanslös. Burra in sig i halsduken, gå en bit för att sedan möta den man kom dit för. Fint. Mysteriet på greveholm och heta kyssar. Finare.
Tog halv trebussen hem

Duschade varmt varmt och ligger nerbäddad i soffan. Mamma bakar kladdkaka och allt är mysigt.


Motorvägens puls, den skulle kunna vara du


Det var himla tur att jag fick mvg på en uppgift och att vi slutade tjugo i ett idag. Jag hade aldrig orkat annars. Thank god it's friday

12/11/09 17:49


Torsdag. Fredag imorgon och min saknad kommer få ett slut. Fredag kommer bli fint.
Kanske lite vin. Kanske lite roligt folk. Kanske lite pussar i novembernatten. Ja. Nu ska jag äta macka

20:52


Kvällarna är värst. Då kommer allt krypandes. Allt dåligt. Vill att klockan ska bli sent, att tröttheten ska börja växa så att jag kan gå och lägga mig.

11/11/09


Såg Slumdog Millionaire på bio med skolan. Blev påverkad och känner mig på ett konstigt humör.

Sitter i höstmörkret och klinkar på den här låten. Den känns

I do miss it


Under hela tiden vi var där ville jag hem. Tänkte på det hela tiden och dagarna var jättelånga då vi åkte kors och tvärs Skottland över för att träffa släkt. Men nu vill jag inget annat än tillbaka dit. Till landskapen. Till att sitta i uncle Johns trädgård, dricka irnbru och titta ut över south queensferry. Men jaja

20:34


på detta vis har min kväll spenderats

måndagja



HQ taaackkk bra.

Att sluta halv tolv på måndagar är frihet. Nu ska jag redigera bilder från Skottland. Tudiluu

08/11/09


Idag har vi legat i min säng. Pratat. Om allt. Ätit chips, druckit cola och lyssnat på mysiga jullåtar. Kändes nästan som julafton här inne med den dämpade belysningen och mysiga stämningen. Fett bra

saturday to sunday


Ligger i min säng. Jaha. Ja.

Tänker tillbaka på gårdagens fina stunder. Vi satt i bastun. Varför? Det var litet, mysigt. En bubblig lycka svävade runt i det lilla rummet.

Trivdes. Vin. Öl. Satt i en trappa med människan som en gång varit hela min värld. Ombytta roller nu. Tittade lite på honom. Varför? Försökte se. Se vadå? Jag vet inte. Sorgen som ligger lagrad där inne någonstans, försökte se om den nått ytan. Fick inget svar. Såg de marinblå låga conversen gå iväg på den långa smala vägen. Tittade. Tänkte, vilken fin människa. Vilka fina skor. Det enda som fattades i den stunden var att fix you dånade i mina öron. Allt kändes bra.

Kommer hem. Pratar i telefon. Lägger på. Loggar in på datorn lite snabbt innan tröttheten drar mig ner i deras land. Inloggad. Ser namnet. Får ett litet tafatt godnatt av människan som kretsar runt mitt huvud och hjärta om dagarna. Om hela tiden. Det räckte. Ler. Fint. Somnar.

1354


F r e d a g


Skoldagar flyger förbi. Allt flyger förbi känns det som. Nej. Idag orkar jag inte någon nattanalysering av alla mina vimlande tankar.

Satt i Thildas hängstol hela kvällen. Det var bäst.

Höstmornar, höstdagar, höstnätter


För en vecka sen hade vi lov.


Jag och Silan som klickat bilderna och jag står för redigeringen och

nuuuu ääääärrreeeee såååhääääärrr aaatttt;
jag har ny dator
jag har photoshop igen.
Säger en hel del antar jag

Hey ho let's go

1602


Här sitter jag nu, flera månader senare men kan fortfarande känna de där känslorna


Smutsiga och överlyckliga. Peace & Love är verkligen livslust där det varken finns bekymmer eller sorg.

Pics Jennie och Thilda, redigering moi

++


Gamla bilder. Klockan är för sent. På fredag kanske jag får photoshop. Då blir det nutida bilder. Håll till godo.

He heard you can see the future inside a glass of water


Draft: Nov. 5, 2009


Det är på natten allt händer. Som allt fint, läskigt och spännande händer. Det är på natten allt känns, allt bubblar över. Det är på natten som inspirationen till att skapa musik växer.

Att sitta lite kutryggad med halvöppna ögon, halvöppen mun med huvudet lite hängandes över det svartvita. Lampan borta i rummet blir som ett immigt moln för att man tvingas kisa lite.

Pianotangenterna skär i tystnaden och bildar något vackert. En melodi man nästa dag inte kommer ihåg längre.

Och så sitter man där. I samma position. Fingrarna rör sig långsamt, snabbt. Vet inte hur länge man sitter där. Hjärnan går till ro men händerna fortsätter att röra sig snabbt, långsamt. Sedan tystnar allt. Händerna rör sig inte. Inget rör sig. Hjärnan börjar tänka och sakta vakna till liv igen medans allt annat sover. Orkar inte. Känner inget. Bara en ständigt växande tomhet som går ut till alla kroppens celler. Sova. Ja, sova.

Nature


by fotosidan.se

RSS 2.0